Marinika Tepić
Marinika Tepić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, navela je da tužilaštvo u Jagodini nije odlučilo da zadrži u pritvoru prvog čoveka tog grada, Dragana Markovića Palmu i da je on pušten kako bi uticao na svedoke.

„Tužilaštvo u Palminom privatnom gradu ne traži da ga privedu i zadrže dok traje istraga. Puštaju da utiče na svedoke, tera žene da ga brane od mene, kao Jutka što se krio iza ženskih suknji. A Zagorka žmuri na jagodinskog kadiju. Ko još veruje u nezavisnu istragu dok ga vodi Tužilaštvo u Jagodini“, napisala je Tepić na društvenoj mreži Fejsbuk.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je u ponedeljak na konferenciji za medije da je prvi čovek Jagodine, zajedno sa svojim koalicionim partnerima podvodio žene i devojčice.

O navodnom podvođenju svedočio je bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, iza kojeg kako tvrdi stoji Dragan Marković Palma. Prema njegovim rečima, u ovaj hotel dolazili su i devojčice i iz Beograda, koje su bile stare i po 15 godina.

Nakon pomenutih navoda i pokretanja priče, Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet povodom ovih informacija. Dragan Marković Palma negirao je ove tvrdnje.

On je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, gde je tražio da se ispitaju svi sporni navodi.

„Ja sam jutros bio u Višem Tužilaštvu u Jagodini i tražim da se ispitaju svi navodi Marinike Tepić i tog koji se navodno plaši, a ulaz u RTS i silom razbija vrata sa Đilasom. Oni treba da objasne ko su ta deca, ko su te devojke, koje su to žene koje su navodno bile na tim mestima koje oni pominju i da se tu desilo to što su oni naveli. Odgovorno tvrdim: sve je čista laž. Zbog ovoga neko mora u zatvor, ili Marinika Tepić ili ja. U zatvor će ići onaj ko laže. Marinika Tepić će morati sve da dokaže”, rekao je Marković.

Bonus video

Komentari

Svi komentari (5)