Dragan Marković Palma Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Prvi put nakon navoda da je podvodio maloletnice, Dragan Marković Palma došao je u Skupštinu Srbije.

On je došao na redovnu sednicu Skupštine, na čijem dnevnom redu je 10 zakonskih predloga.

Zbog ozbiljnih optužbi na njegov račun, Markovićevo pojavljivanje izazvalo je najveću pažnju novinara u parlamentu, kao i fotoreportera, koji su ga tokom sednice slikali. Utisak je da mu ta pažnja nije prijala.

Dragan Marković Palma Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Podsećamo, Palma se nalazi u centru skandala, nakon navoda potpredsednice SSP Marinike Tepić da zajedno sa svojim koalicionim partnerima, „podvodi žene i devojčice“.

Dragan Marković Palma Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Portal Nova.rs objavio je i snimak svedoka i bivšeg zaposlenog u hotelu u Končarevu, koji je tvrdio da je svedočio podvođenju devojčica i žena. On je između ostalog naveo:

“U tom hotel nakon raznoraznih žurki na kojima su pevale naše estradne zvezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene devojčice. Po mom slobodnom uverenju imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili s njim su bili njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu s njim ili s njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica. Njegove hostese su nagovarale te devojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja verujem da su to traume za tu decu”.

Svedok je ispričao i da su u njegov apartman, koji se nalazi iznad prostorija TV Jagodina, dolazile devojčice, u kojem ih je čekao nag. Jedna je ostala unutra, a druga izašla.

Ove navode je očekivano demantovao Palma, da bi se dan kasnije pojavio u Tužilaštvu u Jagodini i zatražio da se ispitaju svi navodi Tepić i rekao da je zaštićeni svedok zapravo povezan sa SSP.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare