Foto: Printscreen RTS

Šefica poslaničke grupe "Pravac Evropa" Marinika Tepić rekla je da poslanici vlasti više pominju Dragana Đilasa nego svog predsednika Aleksandra Vučića. Ona je na kraju uspela da "uvede Đilasa u Skupštinu", odnosno deo makete lidera SSP.

Šefica poslaničke grupe „Pravac Evropa“ rekla je da poslanici vlasti sada više pominju Dragana Đilasa nego svog predsednika Aleksandra Vučića.

„Tri dana se ovde iživljvate nad čovekom koji ovde nije prisutan. Pominjete ga sada više nego Vučića, ne daj Bože da ga smatrate predsednikom SNS, ne izbacujete Dragana Đilas iz usta. Neko može to da smatra dobrom kampanjom, jer ne možete iz radikalske kože. Ono što pokazuje da se plašite je to što jutros nismo mogli da uvdemo ni Dragana Đilasa od stiropora. Ministar Gašić, pretpostavljam da je njegova direktna naredba, je svojim policajcima naredio ispred našeg poslaničkog kluba da ne smemo da se pomerimo sa maketom Dragana Đilasa u prirodnoj veličini kog smo hteli da unesemo u salu, pa da bar sa imaginarnim Draganom Đilasom pričate“, objasnila je Tepić.

PROČITAJTE JOŠ...

Ona dodaje da je maketa nosila tri poruke: „Sve je super“, „Svi ste normalni“, „Sjajni ste“.

„I to niste mogli da završite, onda smo mi morali tu maketu da isečemo. Evo, sad će ovako da Dragan Đilas stoji u Skupštini“, rekla je Tepić, a potom pokazala deo isečene makete.

„Evo, suočite se bar ovako. Ministar Mali laže kako zine, juče sam rekla da se Đilasu ponizno obratio pred svedocima ispred sudnice i rekao mu: ‘Ne govorim to ja, nego mi to pišu Vladanka Malović i Aleksandar Vučić’…. Slagali ste i za aferu ‘Mauricijus’.. Posle smo otkrili s kojim ste izraelskim makretniškim stručnjacima pakovali i falsifikovali te papire. Pa su to dokazali i međunarodni nivoi kako ste preko slovenačkih partnera Janeza Janše upošljavali tamo ljude da falsfikuju i lažu. Dokazalo se da lažete, kao što lažete sve što kažete o Draganu Đilasu“, naglasila je Tepić.

Podsetimo, u hodniku parlamenta danas je zaustavljena Tepić  kad je pokušala da u salu za plenum unese figuru Draga Đilasa od stiropora.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar