Tadić o obraćanju Vučića iz voza: Ovako glup predlog savetnika ne bih prihvatio

Politika 23. jan. 202222:04 > 24. jan. 2022 09:40
Podeli:

Bilo je glupih saveta koje sam odbijao od svojih savetnika, ali ovakav savet svakako ne bih poslušao da idem na eksluzivnu destinaciju da govorim o tako važnim pitanjima, a najzanimljivije je to ukidanje grejanja u vozu posle 15 minuta, rekao je večeras bivši predsednik Srbije Boris Tadić komentarišući jučerašnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandar Vučića iz voza koji stoji u mestu.

„Najzanimljivije je to ukidanje grejanja posle 15 minuta, bivanje u nekom vozu plavom ili ne znam koje boje sve vreme. Govoreći o tako važnim pitanjima bez grejanja – to je isto simpatično“, dodao je Tadić u „Utisku nedelje“.

Upitan kako sa stanovišta predsedničkog iskustva sa savetnicima komentariše to obraćanje predsednika Srbije, da li se to oni rugaju ili su ozbiljno mislili da je u pitanju eksluzivna destinacija,  Tadić je rekao da ne treba zaboraviti da se Vučić obraća svom biračkom telu.

"Precenjujemo mi malo taj narativ i koncepcije. Vučić se obraća svom biračkom telu koje je na rečenicu 'ekskluzivna destinacija' mislilo da je to neka tajna lokacija posle informacija o atentatu na njega", rekao je on.

Tadić je istakao da je jedan deo stanovništva pod dugodišnjom paljbom državnih medija i da su oni naučili da primaju te informacije na način na koji to želi "Vučićev štab".

Upitan koji je najgluplji savet koji je dobio od svojih savetnika a da ga je poslušao, Tadić je rekao da ih se ne seća.

"Bilo je glupih saveta koje sam odbijao, nisam se ja previše oslanjao na savete i savetnike, mnogi od njih su shvatili kada se to ne dešava pa nisu dolazili na posao posle izvesnog vremena, ali ovakav savet svakako ne bih poslušao", ponovio je Tadić koji je i predsednik Socijaldemokratske stranke.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram