SSP: Sramota je da vlast krade naše ideje i programe

Politika 02. maj. 202118:11
Podeli:
Foto: SSP/Jovan Marković

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da nije sramota da aktuelna vlast preuzme njen program za penzionere, ali je sramotno da ga krade i prikaže kao svoj.

Pošto su svi trikovi režima unapred potrošeni i pojedeni, konačno su se dosetili da poslušaju opoziciju i primene predlog Stranke slobode i pravde da se najugroženijim penzionerima, koji nemaju nikakva primanja, obezbedi redovna socijalna penzija od minimum 100 evra, navodi SSP.

Ta stranka ukazuje da Aleksandar Vučić zna da najveći deo penzionera jedva sastavlja kraj s krajem i da ponovo kupuju hleb i mleko na crtu, kao za njegove vlasti devedesetih, kao što zna i da sa svojih deset „namučenih radničkih prstiju“ nije zaradio pošteno nijednu penziju.

Uprkos propagandi o najvećem povećanju penzija u istoriji, ističe se, penzioneri mogu da kupe nikad manje, jer sve poskupljuje kao nikad u istoriji.

Kao što je kradljivac uvek kradljivac, bilo na dvoru ili u šupi, tako i Vučićeva vlada ne sme da kaže da je plan Stranke slobode i pravde da se penzionerima bez ikakvih primanja obezbedi garantovana socijalna penzija od minimum 100 evra odličan, pa je podmetnut Krkobabić da se prvi uprlja i identičan plan predstavi kao svoj, odnosno plan vlade, navodi SSP.

Uprkos tome, Stranka slobode i pravde poručuje da podržava plan da tu njihovu meru vlada odmah primeni prema penzionerima o koje se najviše ogrešila i kojima svakodnevno manipuliše, a potom i da im vrati sav novac koji im je bespravno oduzela.

Komentari

Vaš komentar