Foto: N1

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde Ana Stevanović poručila je ministarki kulture i informisanja Maji Gojković da je, ako želi da pomogne građanima, dužna da obavesti javnost o tome ko je u ime Vlade i tog Ministarstva potpisao ugovore sa članovima kriminalnog klana i šta je bio njihov sadržaj.

Sve manje od toga je samo bacanje prašine u oči kojom predstavnici vlasti pokušavaju da sakriju ono što je nemoguće sakriti – da je aktuelna vlast napravila Belivukov klan, navela je Stevanović u pisanoj izjavi.

Stevanović je podsetila da je Gojković potvrdila da je Ministarsvo kulture imalo ugovore sa vođama klana Veljka Belivuka i ukazala da je, posle Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva finansija, to treće minstarstvo koje je sarađivalo sa kriminalnim klanom koji je ubijao, mučio, otimao ljude i prodavao narkotike.

Sve to se dešavalo tokom mandata Aleksandra Vučića, a nastavljeno je u mandatu Ane Brnabić, koji danas svu krivicu prebacuju na policijske službenike, direktore carine i predsednika FSS, pri čemu zaboravljaju da su ih oni postavili na ta mesta, na šta ukazuje i poslanik SNS Vladimir Đukanović, navela je Stevanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar