Aleksandar Sapic
Aleksandar Šapić Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC

Potpredsednik SNS Aleksandar Šapić izjavio je danas, povodom nedavne poruke poslanika SPS Tome File Vesni Rakić Vodinelić da će kada "izađu na izbore i sruše Vučića ako treba biti sa njima u vladi", da je očigledno da u SPS postoje ljudi koji ne misle kao Dačić ili bar kao što on govori.

„Toma Fila je dao izjavu kakvu je dao, nakon toga se oglasio Dačić rekavši da to nije stav SPS. Videćemo svako ima pravo da govori i radi onako kako misli i veruje“, rekao je Šapić novinarima nakon što su funkcioneri te stranke zasadiili 13 stabala na Novom Beogradu povodom godišnjice SNS.

On je ocenio da je Ivica Dačić političar „koji je često znao da govori jedno, a uradi drugo“.

„Videćemo, mi za sada imamo dobru saradnju“, rekao je Šapić.

On je dodao da je na poslednjim razgovorima SNS i SPS lider naprednjaka Aleksandar Vučić dao sve opcije saradnje i da je na SPS-u da odluči.

„Mi smo spremni da idemo sami, verujemo u ono što radimo i verujem da ako smo grešili nismo grešili namerno, već iz želje da uradimo nešto dobro za našu zemlju“, rekao je Šapić.

Toma Fila se nedavno tokom jedne televizijske emisije obratio Vesni Rakić Vodinelić i poručio joj „da izađu na izbore i sruše Vučića i bićemo sa vama u vladi ako treba“.

Dačić je reagovao na Filinu izjavu rekavši da je stav socijalista da nastupe sa SNS i Aleksandrom Vučićem na predstojećim izborima, te da dok je on predsednik stranke sprovodiće se politika za koju se on zalaže.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare