Aleksandar Šapić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas, na sednici gradskog parlamenta, da će probati da raskine ugovor o naplaćivanju karata u gradskom prevozu.

„Pre 10 godina je dato nekoj firmi da naplaćuje karte. Moram da priznam potpuno nelogično da naplaćuje karte neko koga ne interesuje kako funkcioniše javni prevoz. I to ćemo probati da raskinemo, samo ne znam kako i po koju cenu, ali ćemo ga raskinuti. Produženo prošle godine, tačno, a nije dobro što je produženo ako neo naplaćuje 15 odsto karti. Dajte nam malo prostora pa ćete da vidite mere koje ćemo da povlačimo“, naveo je on.

Pročitajte još...

Šapić je rekao da to što kasne gasni autobusi nema veze sa njim.

„Neko je pomenuo da kasne gasni autobusi. Njih 100 je plaćeno, a isporučeno 30. Da li se kasni? Da, tačno je, ali kakve to veze ima sa mnom“, upitao je on.

On je dodao da ništa ne krije i da grad pokušava da naplati penale.

„Ali nemam čarobni štapić da ih stvorim ovde.  Kontaktirali smo čoveka, koji je dobio posao, da nam da najkraći moguću rok u kojem može da završi gasnu stanicu. Imamo za sad uverenja da će to da bude za dva meseca. Tražili smo od države da se i Srbijagas uključi da bi autobusi odmah bili u pogonu, ukoliko stignu“, naveo je on.

BONUS VIDEO: Izlaganje Aleksandra Šapića na sednici Skupštine grada

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar