Foto: Newsmax Adria

Novi potpredednik SNS Aleksandar Šapić rekao je da je bio na političkoj margini dugi niz godina, te da ga iznenađuju ljudi koji su pokušavali da ga zadrže na toj margini i ističe da su oni danas "najbesniji", jer je on dobio priliku da zastupa svoju politiku na višem nivou.

Šapić je u emisiji „Pregled dana“ rekao da on nije zamena za Nebojšu Stefanovića, te istakao da ta dva događaja nemaju veze jedan sa drugim.

„Ta dva događaja nemaju veze jedan sa drugim. Mesto potpredsednika stranke, tj člana Glavnog odbora bilo je upražnjeno. Ja ne vidim tu nikakvu vezu, jednostavno poklopilo se. Glavnog odbora nije bilo zbog epidemioloških mera, pa je moglo ranije da se održi. Da je bilo, možda ne bi ovi događaji bili u isto vreme“, kazao je Šapić.

On je istakao da će ulaskom u SNS dobiti jednu daleko jaču organizaciju, te da će dobiti funkciju koju ne bi mogao kroz SPAS.

„U odnosu snaga gde SNS ima apsolutnu većinu, objektivno gledano, sa tri-četiri odsto vi ne možete nešto mnogo. Morate da pitate SNS šta će oni dobiti sa mnom, bilo bi arogantno da kažem šta će dobiti sa mnom. Malo mi je neprijatno da se hvalim na televiziji“, nastavio je.

Novi potpredsednik SNS naglasio je da kada vodite jednu opštinu, ništa ne možete da promenite.

„Ukoliko dobijem priliku i kandidujem se za gradonačelnika Beograda, preneću ono što smo radili na Novom Beogradu – radili smo parkove, vrtiće… Sve stvari koje se tiču dnevnog života, dobiću veće mehanizme. Budžet grada je duplo veći nego pre šest godina, dakle to su lepi resursi da se nešto uradi“, istakao je nekadašnji predsednik opštine Novi Beograd.

Upitan kako će izgledati odnosi njega i Gorana Vesića, Šapić je objasnio da su oni deo iste organizacije i da će sarađivati.

„Mi smo deo iste organizacije, svakako da će najjači kandidat od svih nas ići da bude kandidat za Beograd. Taj koji bude dobio tu priliku, napraviće svoj tim. Ukoliko budem imao sa njim neke probleme, ili bilo kim, rešavaćemo ih unutra“, rekao je Šapić.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare