Predrag Terzić Foto: Nova.rs

Gradski većnici u Kraljevu iz redova SPS, više ne pojavljuju na sednicama Veća. Tačnije, nisu se pojavljivali na nekoliko uzastopnih poslednjih sednica. Kako smo nezvanično saznali, u pitanju su loši odnosi između Gradskog odbora SPS i gradonačelnika Kraljeva Predraga Terzića.

„Tvrdoglavost gradonačelnika Terzića dovela je do toga da mi više nemamo šta sa njim da diskutujemo. I verovatno se neko vreme više nećemo pojavljivati na sednicama Gradskog veća“, rekao nam je izvor iz SPS.

Kako saznaje Nova.rs, problem je nastao zbog nabavke novog kotla za grejanje za OŠ „Čibukovački partizani“ iz Kraljeva.

Pročitajte još...

Direktorka ove škole je iz redova SPS, a gradonačelnik Predrag Terzić je odbio da im odobri novac za nabavku tog kotla.

Terzićevo objašnjenje je bilo da to nije učinio zato što je direktorka „nešto pogrešila u proceduri nabavke“.

„To je smešan izgovor. Terzić je napravio krivično delo. Nabavka ovog kotla je već prošla kompletnu proceduru. Ostalo je samo da se novac prebaci. Ali, on to nije odobrio. Sada postoji opasnost da škola ostane bez grejanja naredne zime“, objašnjava naš sagovornik iz redova socijalista.

Podsetimo, Predrag Terzić je pre četiri godine u srpski rečnik uveo novu reč – aerodrum. Ili možda nije znao kako se zove mesto na kojem se vrše pripreme za vazdušni saobraćaj, s obzirom na to da je u istoj rečenici pet puta izgovorio „aerodrum“ umesto aerodroma.

„Ja znam da Kraljevčani hoće da imaju aerodrum i znam da je najbolji način za upravljanje aerodrumom da ga država vodi. Da ga vode profesionalci koji znaju da uvećaju broj putnika na nekom aerodrumu, koji znaju kako aerodrum funkcioniše, a ne da izaberemo nekog partijskog moljca i postavimo ga na to mesto, a ceo aerodrum da stagnira. Hoćemo da naš aerodrum radi i uopšte me ne zanima na koji način“, rekao je Terzić 2018.

BONUS VIDEO: Bugarski voz u Kraljevu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare