Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Miloš Parandilović, poslanik i predsednik Novog lica Srbije, rekao da rijaliti performans Vučića i Malog sa sendvičem, parizerom i majonezom govori samo jedno - "da Srbe predsednik smatra kretenima koji će da progutaju svaku njegovu budalaštinu i notornu glupost".

„Na stranu što je performans prizeman, bedan, bez stila i ukusa, on vređa inteligenciju ovog naroda“, izjavio je Parandilović, a piše u saopštenju.

Miloš Parandilović Foto:Ivan Dinić/Nova S

On je naveo da oni koji troše „milione i milijarde koje su oteli od ovog naroda, oni čija odela koštaju čitavo bogatstvo, koji plaćaju bocu vina 6000 evra, koji grade hacijende, vile, zgrade koje su oteli od ovog naroda i na njegovoj muci – oni će da nas uče da jedemo parizer i majonez i to u sredu, kad veliki deo verujućeg naroda posti“.

„Ne bi me čudilo da naprednjački nekrsti i bezbožnici predlože Srbima da kljucaju zrnevlje. Ova napredna mafija koja je okupirala i do koske oglodala Srbiju sad nas savetuje da trebamo da živimo u bedi i da uživamo u tome. A oni će nastaviti da prave svoju imperiju i da ovaj narod ponižavaji i tretiraju kao stoku koja treba da bude srećna ako ima šta da jede“, zaključio je Parandilović.

BONUS VIDEO Bogataši probali parizer

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare