Poslanik Socijalističke partije Srbije Zvonimir Stević tokom skupštinske rasprave je gledao porno film na mobilnom telefonu. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se jasno vidi ekran njegovog mobilnog telefona.

Ironija je u tome što se sve dešava tokom rasprave o evropskom planu za Kosovo, kad je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio o velikim pritiscima na našu zemlju, a sam Stević je poreklom s Kosova i Metohije.

Zvonimir Stević
Zvonimir Stević

Po zanimanju је diplomirani pravnik.

Od 1984 do 1987. godine bio je novinar u NIP Jedinstvo.

Od 1987. do 1990. godine bio je sekretar Komisije za JU program.

Od 1991. do 1999. godine bio potpredsednik Skupštine grada Prištinа.

Od 1996 do 2000. godine bio je poslanik u Veću građana Savezne Skupštine SR Jugoslavije.

U julu 2008. godine bio je postavljen za pomoćnika ministra i predsednika Koordinacionog centra u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju.

Od decembra 2008. godine obavljaо је funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju i predsednika Koordinacionog centra u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju.

Član je Predsedništva i Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, i u dva mandata predsednik Pokrajinskog Odbora Socijalističke partije Srbije za Kosovo i Metohiju.

Funkciju narodnog poslanika obavljao je šest puta do sada.

Trenutno je član Odbora za Kosovo i Metohiju, a zamenik je člana u Odboru za ustavna pitanja i zakonodavstvo i Odboru za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja.

BONUS VIDEO: Bečić aplaudira i gleda seriju u sred sednice Skupštine Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare