Foto:Screenshot/RTS

Na društvenim mrežama nedavno su se pojavile instrukcije koje su navodno namenjene polaznicima Akademije za mlade lidere Srpske napredne stranke. Naime, u tabeli koju su korsnici mreža objavili, akademcima SNS se savetuje, između ostalog, da ističu " konstantno zalaganje našeg predsednika" i "nadljudski napor naše vlade".

U tabeli, koja, kako autor tvrdi, služi kao podsetnik akademcima SNS da bi lakše poentirali na kraju monologa, ponuđene su različite opcije. Tako je, na primer, navedeno da je dobro poentirati sa podatko kako je „Srbija danas lider u regionu po stranim investicijama“, da je „naša zemlja primer za celu Evropu i region“, da vlast SNS ima „višedecenijsko iskustvo u borbi sa organizovanim kriminalom“.

Pročitajte još...

Autori sugerišu mladim lavovima SNS da u svakoj prilici ističu i kako je „zemlja stabilnija nego ikad“, „sistem stabilniji nego ikad“ i da je „budžet Srbije najveći do sada“.

Uz pomenutu, afirmativnu priču, lako se može pretpostaviti da akademci vladajuće partije imaju i tabelu sa upustvima kako da pominju bivšu vlast, predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednicu SSP, Mariniku Tepić.

Upravo je Tepić objavila video kompilaciju svih gostovanja mladih napredjačkih lavova u debatnoj emisiji „Reč na reč“ tokom kojih su pominjali predstavnike opozicije i bivšu vlast.

BONUS VIDEO: Studentske muke mladog lava: Dobio sam 8, jer sam naprednjak

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare