Đorđe Todorović Foto:Screenshot/RTS

Đorđe Todorović, poslanik SNS i akademac čuvene naprednjačke Akademije mladih lidera, u svega 35 sekundi izgovorio je nekoliko laži, na javnom servisu u emisiji "Reč na reč".

Rečenicu je počeo ovako:

„Imate ih u velikom obimu, potpuno su besplatne, mi pomažemo region, i ne samo to dolaze iz regiona da se kod nas vakcinišu …“

Već tu je izgovorio neistinu jer vakcine nisu besplatne. Platili su ih svih građani Srbije, jer je novac obezbeđen iz republičkog budžeta.

Sledi nastavak iste rečenice:

„…i ne samo iz regiona, već iz Evrope, videli ste dolaze ljudi iz Nemačke da se vakcinišu i kažu hvala Aleksandru Vučiću koji je omogućio ovo što nemamo čak ni u Nemčkoj…“.

Ovu laž Todorović, inače narodni poslanik u Skupštini Srbije, izgovorio je a da nije trepnuo. Bez iakakve zadrške na javnom servisu ovaj SNS akademac je pokušao javnosti Srbije da obasni da Nemačka nema vakcine.

I tu se nije zaustavio već je izgovorio treću po redu laž u svega 35 sekundi.

“ …I to je jasan pokazatelj da je Srbija na dobrom putu, pokazatelj da Srbija brine o svojim građanima. I važno je da građani znaju da moramo da iskoristimo priliku i da se vakcinišemo jer to nas čuva. Pustite šta kaže Đilas, šta kaže Marinika šta kažu ostali antivaksri…“

 

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar