Marinika Tepić Foto:Privatna arhiva

Još samo pet dana je ostalo do izbora! Hajde da to bude i poslednjih pet dana ovog režima! Hajde da 17. decembra oslobodimo i Beograd i Kragujevac i Kruševac i Kraljevo, da oslobodimo Srbiju!

Autorski tekst Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde i nosilac liste „Srbija protiv nasilja“

Bez straha i ne pristajući na propagandu da su nesmenjivi! I te kako jesu, zato su besni, puni gneva i sve agresvniji!

Moguće je, dragi prijatelji! Mora biti! Jer drugog rešenja nema!

Za pet dana biramo hoće li ovo zlo vladati još četiri godine ili još samo nekoliko dana!

Biramo hoće li nastaviti da vlada partija i mafija ili red, Ustav i zakoni!

Biramo hoćemo li pustiti da nas uguše u mržnji, podelama, nasilju ili ćemo da ih oteramo na njihovu radikalsku deponiju, gde i pripadaju!

Marinika Tepić Foto:Privatna arhiva

Biramo hoće li o našoj budućnosti odlučivati uvezeni glasači “odnekud” ili ćemo glasati svi mi, svi do jednog, da naša deca ne bi bežala “nekud”!

Biramo i hoćemo li pustiti da kriminal, korupcija i mafija vladaju ili ćemo da ih sasečemo, krivično kaznimo, a imovinu stečenu kriminalom oduzmemo!

Biramo i hoće li njihovi medijski trovači Mitrovići, Marići nastaviti da propagiraju mržnju, nasilje, nemoral i tuđu krv ili će se ovim fabrikama zla oduzeti nacionalne frekvencije!

Dragi ljudi, za pet dana biramo i da li će droga i nasilje i dalje biti svakodnevnica i u našim OSNOVNIM školama ili da od škola ponovo napravimo sigurno mesto za decu, nastavnike, znanje i vaspitanje!

Biramo i da li će vrh policije i tužilaštva nastaviti da se plaše kriminalaca ili da se kriminalci plaše policije i tužilaca!

Pročitajte još

Zato za pet dana glasamo hoćemo li i dalje imati nepravdu svuda oko nas ili ćemo birati pravdu, brzu i dostižnu!

A toliko je malo potrebno da dođemo do cilja! Potrebno je samo 5 odsto više izašlih na birališta nego prošle godine! Samo 5 odsto više da nas izađe do cilja!

Jer nas i jeste više! Pokažimo to! Bez straha! Ne mogu nam ništa kada smo zajedno! Zato smo se i ujedinili! Ne damo im više da se igraju tuđim životima.

Pokažimo to i u nedelju na izborima! Budite strpljivi, biće gužve i čekanja, ali vredi, i te kako vredi. Pozovite vaše prijatelje, komšije, sve ljude, da izađu na birališta u što većem broju.
Vidimo se u nedelju na glasanju. Za Srbiju protiv nasilja! Za normalan život! Do pobede!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar