Nebojša Zelenović Foto:Koalicija Zajedno

Nebojša Zelenović, lider stranke Zajedno, biće kandidat za gradonačelnika Šapca, potvrdio je on za Nova.rs. Kako navodi za naš portal, lista će nositi naziv "Šabac protiv nasilja - Nebojša Zelenović".

„Ja sam i nosilac liste i biću prvi na listi. Tu je sa mnom i Miloš Milošević, raniji gradonačelnik, a činiće je predstavnici šest stranaka, koje su se ovde dogovorile“, kaže Zelenović.

On navodi da će u koaliciji biti još SSP, Zajedno, DS, PSG, SPO…

PROČITAJTE JOŠ...

„To su sve stranke sa kojima mi ovde imamo odličnu saradnju. Mi smo zvali i NPS Miroslava Aleksića i SRCE Zdravka Ponoša da budu deo velike zajedničke liste, ali su oni odlučili da okušaju sreću sami. Oni će biti u koaliciji“, dodaje Zelenović.

On kaže i da je dosta ljudi došlo da potpiše listu, kao i da je skupljeno duplo više potpisa nego što je to potrebno.

„Danas ćemo još da radimo, a onda ćemo u dogovoru sa parlamentarnom listom predati potpise. Pozivam građane da glasaju za listu ‘Šabac protiv nasilja“, da vratimo gradu stari sjaj, da se zajedno borimo protiv nelegalne vlasti u Šapcu…“, navodi Zelenović.

PROČITAJTE JOŠ...

Nebojša Zelenović je u prošlom skupštinskom sazivu bio poslanik, a šest godina proveo je na funkciji gradonačelnika Šapca.

BONUS VIDEO Zelenović: Formiraćemo novu Vladu koja će obezbediti normalan život

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare