Foto:Ivan Dinić/Nova S

Koalicija oko SDS Borisa Tadića biće predstavljena danas, a prema saznanjima Nova.rs prvi na listi za parlamentarne izbore biće ekonomista Goran Radosavljević. Prema našim informacijama, Tadić će se najverovatnije kandidovati za predsednika, ali tu će odluku saopštiti tek nakon raspisivanja predsedničkih izbora.

Danas će na konferenciji za novinare biti predstavljena koalicija „Boris Tadić – ajmo ljudi“. Na njoj će biti predstavljeni i koalicioni partneri, među kojima su Nova stranka, „1 od 5 miliona“, Pokret tolerancija, Ujedinjeni pokret zelenih Srbije, Stranka Crnogoraca i Bošnjačka građanska stranka.

Kako je Nova.rs objavila, ta koalicija imaće veliku pomoć Duška Vujoševića, koji će prema našim informacijama biti nosilac liste za beogradske izbore.

Prema nezvaničnim saznanjima, prvi na listi za parlamentarne izbore biće ekonomista Goran Radosavljević, inače potpredsednik SDS.

U njegovoj zvaničnoj biografiji piše da je tokom 2021. godine bio je savetnik predsednika crnogorske vlade, a zatim savetnik ministra finansija i socijalnog staranja Crne Gore u oblasti finansija i budžeta.

Od 2012. do 2018. godine bio je zaposlen u kompaniji NIS Gasprom Neft prvo kao zamenik izvršnog direktora, a zatim kao savetnik zamenika generalnog direktora.

Bio je i državni sekretar u Ministarstvu finansija.

Izvor Nova.rs navodi da će se, kako sada stvari stoje, po treći put na predsedničkim izborima kandidovati Boris Tadić, ali ta odluka će biti saopštena tek kada oni budu raspisani.

BONUS VIDEO Vujošević: Ja sam za Borisa Tadića, Stojanović: Beogradski izbori šansa za promene

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar