Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Vladimir Orlić, Stefan Krkobabić, Radovan Tvrdišić, Marija Jevđić, Elvira Kovač i Muamer Zukorlić predloženi su za potpredsednike Narodne skupštine Srbije, saznaje Nova.rs.

Nova.rs imala je uvid u dokument kojima se predlaže izbor potpredsednika Narodne skupštine, u kojem je, kako smo najavili, i Vladimir Orlić, poslanik SNS.

Među ovim predlozima posebno je interesantno drugo – ime Stefana Krkobabića, najmlaćeg iz dinastije Krkobabić i doskorašnjeg sirektora JP „Stara planina“. Krkobabić je, inače, predložen sa liste „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Ostaje nepoznato da li će Krkobabić podneti ostavku na mesto direktora pomenutog javnog preduzeća.

Krkobabić je, prema svemu sudeći, zauzeo mesto Dragane Božić, poslanice SNS čije se ime pominjalo u izboru za ovu funkciju.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Mešu ostalim predlozima nema većih iznenađenja, osim bivšeg muftije Muamera Zukorlića, koji se nije pominjao u konkurenciji za ovu poziciju. Sednica Narodne skupštine na kojoj će biti izabrano novo rukovdstvo parlamenta počela je u 10 sati, a očekuje se da će na njoj za predsednika biti izabran Ivica Dačić, lider Socijalističke partije Srbije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare