Aleksandar Vučić Foto:TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje na TV Prva, a pored pitanja Kosova, tema o kojoj je govorio bile su i pretnje upućene njegovom sinu.

Komentarišući hapšenje Vračaraca i sinoćne poruke s tribina, Vučić je rekao:

„To je poruka građanima Srbije. Meni niko ne viče ‘Vučiću, pe*eru’, jer je Partizan oštećen finansijski. Molim rukovodstvo Partizana da kažu navijačima koliko novca dobijaju, reč je o milionima evra. Jesam li pe*er što nisam uveo sankcije Rusiji ili priznao tzv. Kosovo?Jesam li pe*er što sam nastavio da gradim auto-puteve? Prihvatam da uzvikujete sve što treba, ali vam je svima jasno šta je razlog. Sami su napisali šta je razlog. Razlog je to što su uhapšeni koljači, ubice i narko-dileri.“

On je dodao da će „nastaviti da se bori protiv koljača, dilera i ubica“.

PROČITAJTE JOŠ

„Srđan Lalić ne sme da slaže. Ako jednu sitnicu slaže, ide na doživotnu. Potvrdio je da su želeli mene da likvidiraju i ostale članove porodice Vučić“, rekao je Vučić i dodao:

„Za mene je najozbiljnije ono što dajem narodu, a nije nikako lako kada čujete da neko želi da vam muči dete i davi kako je rekao. Normalno je da me boli, svakoga ko je normalan bi bolelo. Vi ne razumete, ali ja živim za istoriju i šta će da ostane iza mene“.

BONUS VIDEO Brisel gleda kako Vučiću stoji čečenski gunj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare