Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Nosilac beogradske liste "Mi - Glas iz naroda" Aleksandar Jerković izjavio je da jedan od osnivača tog pokreta Branimir Nestorović danas prolazi "kroz isti pakao" kroz koji je prošao i on, "zbog istih ljudi".

„‘Mi glas iz naroda’ upravo se odrekao i drugog nosioca liste (za parlamentarne izbore). Gospodin Nestorović prolazi danas kroz isti pakao, kroz koji sam prošao i ja. Zbog istih ljudi. Iz istog razloga. Nema nazad – iza je Srbija“, napisao je Jerković na društvenoj mreži Iks.

Pokret „Mi – Glas iz naroda“ saopštio je da su ga napustila dvojica od sedam osnivača, Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić, nakon neuspelog dogovora oko budućeg rukovodstva stranke, u koju taj pokret želi da preraste.

Nestorović i Pavić su demantovali da su napustili pokret, navodeći da su napustili samo jučerašnji sastanak i dodali da ne planiraju da ga prepuste drugima, pritom optužujući Dragana Stanojevića, takođe jednog od osnivača, za pretnje i provokacije.

Aleksandar Jerković iz pokreta „Nema nazad, iza je Srbija“, koji je bio nosilac zajedničke beogradske liste, razmenjivao je optužbe sa rukovodstvom pokreta, navodeći i jedni i drugi da nisu u kontaktu od izbornog dana, 17. decembra.

***

BONUS VIDEO – Nestorović: Dva naša odbornika „odbegla“, održati izbore da prebezi nešto nauče

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare