Dimitrije Paunović Foto: Printscreen/YouTube/Glas Zapadne Srbije

Emitovanje emisije sa predstavnikom GG "Opstanak - Zato što možemo bolje" a koja nastupa na predstojećim lokalnim izborima u Novoj Varoši, sprečeno je nakon jednog telefonskog poziva narodnog poslanika SNS, rekao je za Nova.rs nosilas ove liste Dimitrije Paunović. Vlasnik i urednik RTV Zlatar Tanja Mlađenović tvrdi da nikakvog poziva nije bilo, ali da se emisija ipak neće emitovati.

Prema njegovim rečima, ta opoziciona Grupa građana trpi „ogromnu torturu od strane SNS“.

Kako kaže, jutros su snimali emisiju na TV Zlatar, koja je u sklopu zakupljenog termina trebalo da bude emitovana večeras u 21 sat na toj televiziji.

Međutim, kako ističe, sa te televizije su obavešteni da se emisija neće emitovati.

„Rečeno nam je da su dobili poziv od Krste Janjuševića, narodnog poslanika SNS, koordinatora SNS u Zlatiborskom okrugu i člana Izvršnog odbora te stranke, i da im je jasno rečeno da ne emituju emisiju, ili će u utorak biti zatvorena ta televizija i biće im ukinuta sredstva koja dobijaju od Opštine“, kaže Paunović i dodaje da su od TV Zlatar tražili da im dostave snimljenu emisiju, što je i učinjeno.

Vlasnik i urednik RTV Zlatar Tanja Mlađenović demantovala je za Nova.rs da je dobila poziv od Janjuševića, ali je potvrdila da emisija neće biti emitovana.

„Nije me zvao Krsta Janjušević, nećemo emitovati emisiju i to je to“, rekla je Mlađenović.

Na pitanje zašto emisija neće biti emitovana, samo je kratko odgovorila: „Nemam komentar“.

Predsednik opštine i nosilac liste SNS u Novoj Varoši Radosav Vasiljević za portal Nova.rs kaže da nije upoznat sa tim slučajem i da za njega prvi put čuje.

„Gospodin Paunović je to verovatno izmislio zato što mu očigledno kampanja ne ide kako je on zamislio“, rekao je on.

Vasiljević je potvrdio da je TV Zlatar dobila sredstva od opštine kroz učešće na konkursima za medijske projekte, ali da im niko iz opštine nije rekao bilo šta u vezi neke zabrane.

„Nas ne zanima koga oni emituju i kada, oni su privatna televizija i mi ne možemo da utičemo na njihovu uređivačku politiku“, rekao je on.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar