Pristalice Srpske napredne stranke okupile su se u Gornjim Nedeljicama i prilikom dolaska Viole fon Kramon, predstavnice zelene partije i Evropskog parlamenta dovikivali: "Kosovo je srce Srbije" i "Nećete nam uzeti Kosovo", a nakon što ih je na engleskom jeziku pitala da li žele da diskutuju o nečemu sa njom, dobila je odgovor "no, sa vama... ovde srpski, ovde se priča samo srpski".

Današnja poseta Loznici i Gornjim Nedeljicama, Viole fon Kramon, predstavnice nemačke zelene partije i Evropskog parlamenta je trebalo da bude podrška građanima ovog kraja u borbi za svoj kraj, svoju zemlju. Trebalo je da joj meštani ovog kraja danas predstave svoje probleme sa kompanijom Rio Tinto i najavama izgradnje rudnika.

Neposredno pre nego što je fon Kramon stigla u Gornje Nedeljice pojavili su se odbornici SNS, očigledno sa namerom da naprave predstavu.

Fon Kramon je stigla u Nedeljivce u pratnji lidera Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića, a dobrodošlicu su joj poželele pristalice SNS, koje su se okupile ispred nje i počele da uzvikuju: „Kosovo je srce Srbije“ i „Nećete nam uzeti Kosovo“.

Ona je to prihvatila uz osmeh, a nakon što ih je na engleskom jeziku pitala da li žele o nečemu da diskutuju sa njom, dobila je odgovor:

„No, sa vama… Ovde srpski, ovde se priča samo srpski. No, srpski. No, ne da pričam. Prodali ste Kosovo, pliz. Evo Zelenović zna, on je obrazovan čovek“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare