Printscreen tw

Pokret "Ne davimo Beograd" objavio je večeras snimak na kojem se vide pristalice Srpske napredne stranke iz Malog Zvornika koje snimaju građane na njihovim prozorima i balkonima dok udaraju u šerpe, u okviru akcije "Bukom protiv diktature".

Kada su građani Malog Zvornika izašli na svoje balkone i prozore da bi iskazali nezadovoljstvo aktuelnim režimom, nekoliko pristalica Srpske napredne stranke, kako tvrde iz „Ne davimo Beograd“, blokiralo je ulicu ispred njihovih zgrada i uzelo da ih snima.

Prema navodima Inicijative, naprednjake je predvodio šef administrativne službe u opštini Mali Zvornik, a oni su tom prilikom upućivali pretnje građanima i snimali ih sve vreme dok je trajao protest.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se nekoliko osoba koje su svojim automobilima blokirale ulicu, dok jedan od njih snimao građane.

Protesti „Bukom protiv diktature“, održavaju od 26. aprila svake večeri u 20.05 časova,  a ubrzo nakon njih održani su i kontraprotesti simpatizera Srpske napredne stranke, koji su u vreme policijskog časa pravili bakljade na kroovima zgrada i javnih ustanova.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare