Đorđe Miketić Foto: FoNet/Ana Paunković

Zatvaranje čitave stanice Vukov spomenik na godinu i po dana, samo zbog zamene pokretnih stepenica govori o totalnom fijasku i neukosti gradske uprave, navodi poslanik Zajedno Đorđe Miketić.

„Kako smo saznali iz saopštenja gradskog sekretariajta za saobraćaj, dozavršetka radova vozovi u okviru sistema BG voza neće se zaustavljati na stajalištu „Vukov spomenik“. Znači zbog sprenica građani neće moći koristiti ključnu i najpotrebniju stanicu Bg voza“, kaže Miketić.

Poslanik Zajedno je rekao i da „Beograđani žive i posluju u kolabiranom gradu, a gradski sekretarijati umesto da rade na smanjenju saobraćajnog kolapsa oni planiraju rušenje mostova i zatvaraju funkcionalne železničke stanice“.

„Da bi se Beograd spasao ovog kolapsa, treba maksimalno iskoristiti sve šinske kapaciteta i zato hitno pustiti BG Voz do Pančeva, Pazove, Mladenovca, Lazarevca i izgraditi prugu do aerodroma, a nikako ukidati najprometniju podzemnu stanicu BG voza. Ovo je toliko šokantna odluka da sam siguran da će se svi gradonačelnici iz regiona i Evrope smejati, dok će Beograđani plakati“, kaže Miketić.

On je pozvao „Beograđane da na ovu neukost Šapića više ne pristaju i da zajedno promenimo ovu nelegitimnu i štetočinsku vlast“.

***

BONUS VIDEO: Grad usvojio odluku o raskidu sa Kimkartom, Šapić k’o Brus Li

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare