Sinisa Mali
Siniša Mali Foto:TANJUG/ RADE PRELIC

Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas da Stranka slobode i pravde (ŠP) veoma hrabro, po ko zna koji put "kači etiketu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću", jer je konstatovao da je u slučaju napada na Borka Stefanovića država uradila svoj posao, ali da je napad bio znatno blaži u odnosu na napad glumca Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

Mali je u objavi na svom Fejsbuk nalogu podstio da su iz te opozicione stranke tražili da se napadači na Stefanovića najstrože kazne i ocenio da je sada više nego očigledno da oni „traže opravdanja i brane svoje, za koje smatraju da treba da važe drugačiji aršini“.

„Samo mi nije jasno da li stvarno smatraju da je njihov gazda Ðilas u potpunosti zdrave pameti, pošto je očigledno da boluje od Minhauzenovog sindroma, a uz to je usavršio sistem lopovluka“, naveo je Mali.

Smatra i da su bizarni komentari „pristalica i članova konzorcijuma SSP“, u kojem čak aplaudiraju i čestitaju Draganu Bjelogrliću na napadu na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

On im je poručio da su se zaigrali i da zakon važi za sve jednako.

„Oni kao da ponovo pokušavaju da objasne da građani Srbije ne treba da veruju svojim očima. Ne mogu da se otmem utisku da su se ozbiljno posvađali sa zdravim razumom“, zaključio je Mali.

BONUS VIDEO Božo Prelević o političkom hohštapleraju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare