Kombo Aleksandar Vucic
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, često sebe želi da predstavi kao običnog čoveka. U tu svrhu neretko koristi Instagram, gde postavlja svoje fotografije u različitim životnim okolnostima, situacijama i pozama, koje su manje svojstvene predsedniku Srbije, a više običnim ljudima.

Deluje da PR tim predsednika nikada ne sedi skrštenih ruku, stoga se Vučić neretko nalazi u različitim, živopisnim situacijama.

Tako je predsednik Vučić na jednom od svojih Instagram postova pozirao ispred seoskih polja, zamišljenog i zabrinutog pogleda koji se gubi u daljini.

View this post on Instagram

Lepota i bogatstvo Srbije u jednom pogledu!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

A nekad se desi da mu se uloge običnog čoveka i predsednika države podudare jedna sa drugom, pa u rukama držao zeljanicu dok je leteo helikopterom iznad Novog Pazara.

View this post on Instagram

Zeljanica iz Pazara, najbolji ručak u helikopteru.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Kad smo kod hrane, predsednik je pokušao da se svojim Instagram pratiocima predstavi kao čovek kojem nije problem da lično posluži pečenje svojim gostima u Predseništvu umesto konobara. Mora da je interesantan osećaj kad vam lično služi najmoćniji čovek u zemlji.

Iako ga bije glas da ne trpi kritike na svoje račun, predsednik je želeo da se prikaže svojim pratiocima u drugom svetlu. Stoga je pozirao sa majicom satirične stranice „Negujmo srbski“. Na toj stranici je često bio meta sprdnje, pa je tako ostalo pitanje da li bi predsednik na identičan način pozirao da je sadržaj poruke na majici bio drugačiji.

View this post on Instagram

Hvala @negujmosrbski na divnom poklonu!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Predstavu Aleksandra Vučića kao običnog čoveka, pokušala je da upotpuni fotografija gde Vučić jede boraniju. Sudeći po predsednikovom izrazu lica, ovaj pokušaj baš i nije bio toliko uspešan.

Da će od naredne akademske godine deliti brucoške muke sa drugim mladim akademcima, Vučić je najavio svojom objavom kako je ispunio san položivši prijemni u Visokoj sportskoj školi.

Ostaje čudno kako čovek koji praktično ima sve i odlučuje u svemu, ipak ima neke neostvarene snove. A da će biti marljiv, obećao je nedavno novinarima, kojima je poručio da će ih pozvati na svoje ispite kako bi proverili da li je dobro naučio.

 

Pogledajte još neke fotografije na kojima je Vučić pokušao da predstavi sebe kao običnog čoveka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (41)