Foto: TANJUG/ INSTAGRAM/ BUDCNOSTSRBIJEAV/bs

Ubrzo nakon objavljivanja njihovih fotografija na društvenim mrežama, veliki broj komentara se nanizao na današnje slike predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić u voćnjaku predsednikovog oca u Jajincima. I dok se neki pitaju zbog čega Vučić na plus 33 stepena nosi šorc i duboke patike, drugi su potrudili da montažama dočaraju kako su doživeli popodnevno druženje prvog čoveka države i predsednice vlade.

Poznati komičar Srđan Dinčić, postavio je fotografiju premijerke Ane Brnabić sa jabukama u rukama, uz interesantnu montažu o čemu je u tom trenutku razmišljala.

Jedan tviteraš se zapitao zbog čega predsednik na izuzetno visokoj temperaturi nosi duboke patike.

Dok je jedan drugi korisnik ove društvene mreže otišao malo dalje, pa je, uz predsednika i premijerku, u kadar ubacio i poznatog svetskog glumca Roana Etkinsona, odosno sveštenika iz filma „Četiri venčanja i sahrana“.

Pored glumaca, u kadru sa Vučićem i Anom Brnabić, našle su se i neke istorijske ličnosti. Tako je jedan korisnik Tvitera u njihovo društvo „ubacio“ i Jozefa Gebelsa.

S druge strane, komičar Nikola Silić je u dve najvažnije ličnosti srpske političke scene video junake iz Harija Potera.

Među brojnim montažama, nisu izostale ni one muzičke konotacije, pa su se tako predsednik i premijerka našli u spotu Dragane Mirković.

Pogledajte na kakve su još načine tviteraši videli današnje druženje predsednika i premijerke.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare