Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs/Dragan Mujan/Nova.rs

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić ocenio je danas da potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ne može da se nosi sa svim onim što je u poslednjih osam godina urađeno za Srbiju, i zato kako kaže, neprekidno "kidiše" na sve što ima veze sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, njegovim saradnicima, njegovom porodicom, politikom i posebno sa svim do sada postignutim rezultatima.

Pročitajte još:

Kako je naveo Jovičić, „svaki metar auto puta, svaka nova fabrika i novo radno mesto, svako povećanje penzija i plata“, za Tepić i šefa njene stranke Dragana Djilasa je „nova i velika frustracija i svakim danom su sve više zaslepljeni mržnjom prema Aleksandru Vučiću, koju više i ne kriju i javno prete i priželjkuju najgore monstruozne scenarije za Vučića i njegovu porodicu“.

Tepić je navodno „zabrinuta“ za Srbiju, ukazuje Jovičić i pita da li je to ona ista žena koja je potpisala u Skupštini da podržava Rezoluciju koja priznaje da je u Srebrenici bilo genocida, i da li se sada ta ista osoba „brine“ za Srbiju, Kosovo i Republiku Srpsku? Da li je to ista Marinika koja je tvrdila da su Srbi genocidan narod, a RS genocidna država koju treba ukinuti, pita Jovičić u saopštenju.

„Sram vas bilo, gospođo Tepić zato što vređate građane Srbije i smatrate ih glupim i naivnim jer Vaše izjave jasno to govore“, ukazao je Jovičić.

On je ocenio da Tepić licemerno glumi da je zabrinuta za radnike dok je zajedno sa svojim „gazdama“ oterala u stečaj i sramne privatizacije više od 500 preduzeća i desetine hiljada ljudi i njihove porodice ostavili bez hleba.

„I zato sada lajete na izmišljene afere po principu: “držte lopova” da se narod ne bi podsetio kolika i kakva ste lopovska družina bili. Žao mi je, ali na Vašu i Đilasovu veliku žalost, ovaj narod, građani Srbije dobro su Vas zapamtili i neće nikada zaboraviti period kada ste vladali Srbijom“, poručio je Jovičić, saopštio je GrO SNS.

Tepić je ranije danas za portal Direktno rekla da vlast ulažže milijarde evra u beton i asfalt, a da šštedi na ljudima i da, kako tvrdi, imamo desetine kilometara autoputeva i hiljade novih kvadrata višše, a milion stanovnika manje.

Kada iz Srbije ode lekar, inžženjer, pekar, zidar, tog dana treba proglasiti dan žžalosti, jer nemamo druge koji će ih zameniti, rekla je Tepić kritkikujući vlast da nije u stanju da rešši nijedan problem u zemlji.

BONUS VIDEO

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare