Dok Marinika priča, Simo Spasić se dernja u megafon i ometa

Politika 17. nov. 202013:08 > 13:23
Podeli:
Marinika Tepić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Konferenciju za štampu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić i danas je prekidao Simo Spasić s megafonom u ruci.

Sada se već može reći da je Simo Spasić postao obavezni dodatak i „remetilački faktor“ svakog obraćanja javnosti opozicionih predstavnika.

Posao mu je jednostavan, ponese megafon, pojavi se iza leđa opozicije i viče koliko mu grlo dozvoljava, ne bi li skrenuo pažnju s teme konferencije.

Marinika Tepić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Tako je bilo i danas u toku obraćanja Marinike Tepić, dok je otkrivala nove detalje o ugovorima koje je firma u kojoj radi brat premijerke Ane Brnabić, sklapala s državnim institucijama.

„Đilas lopov, Đilasova bagra i dosovska bagra“, bile su neke od reči koje je Spasić dovikivao.

Iako je na početku ovih svojih predstava uglavnom bio ignorisan, u poslednje vreme to nije slučaj, pa je nedavno njegov megafon stradao u sukobu sa potpredsednikom SSP Dejanom Bulatovićem, a advokat Vladimir Gajić ga je odgurnuo na konferenciji za novinare predsednika Nove stranke Vuka Jeremića.

Upitana da li je plaši što iza nje uzvikuje osuđeni silovatelj i nasilnik, Tepić je odgovorila:

„Pa da vam kažem, odavno ne razmišljam o tome. Pritisak i propaganda su sada toliko jezivi i strašni, da evo imamo i ovu situaciju da se novinar sa mnom raspravlja umesto da istraži moje navode. Mi smo izabrali ovaj put“, rekla je Tepić ovim povodom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar