Foto:Screenshot RTV

Reagujući na navode lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da u opštinama Bojnik i Opovo članovi SNS prikupljaju potpise za PSG, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov upitao je Trifunića da li kikindski naprednjaci to treba da nastave da rade.

„Pa šta sad mi u Kikindi da radimo, da nastavimo ili…“, upitao je Jovanov.

Ovakva reakcija usledila je nakon što je lider PSG na Tviteru napisao mu je javljeno da predstavnici Srpske napredne stranke prikupljaju potpise za tu stranku u opštinama Bojnik i Opovo.

“Proveravam informacije, ako se je tračno, lično ću pocepati listu. U svakom slučaju, ne potpisujte ništa zasad u tim opštinama”, poručio je lider PSG.

Kako bi se uverio u istinitost ove informacije, Trifunović je pozvao Zorana Tasića, predsednika opštine Opovo. On ga je obavestio da je od ljudi iz te opštine saznao da Srpska napredna stranka prikuplja potpise za PSG. Tasić mu je, međutim odgovorio da to nije tačno i da za to što tvrdi mora da ima materijalni dokaz.

“Stvarno ne znam o čemu pričate. Mislio sam da je neka šala. Mi ne skupljamo potpise za Pokret slobodnih građana”, poručio je Tasić.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare