Foto: Nova S

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, govorio je ovog jutra u emisiji "Probudi se" na televiziji NovaS o uvredljivim plakatima usmerenim protiv njega koji su juče osvanuli na zidu ispred zgrade u kojoj živi.

Jeremić je podsetio da su vandali oblepili prostor ispred zgrade plakatima sa njegovom i fotografijom Dragana Đilasa i predsednika Opštinskog odbora Narodne stranke Andreja Bajeca, a ispod kojih piše „Tuđih para nikad dosta“.

„Nemam nikakvih informacija o tome kako ide istraga. Plakati su lepljeni na mestu gde je moja supruga nedavno imala neprijatnost kada je bila verbalno napadnuta, pobegla je u zgradu. Napao je neko ko joj je spročitavao nešto za mene, tada je policija odmah reagovala i u roku od dva sata pregledali su kamere i uhapsili to lice. Policija je i sada izašla na teren, uveren sam da su obavili svoj posao“, rekao je Jeremić.

Foto:UOPS

Jeremić je rekao da iza napada na njega stoji vlast, ali bi, kako kaže, „voleo da se pokaže da su sumnje neosnovane“.

„Ako ne možete da identifikujete obične ulične vandale, kako ćete se bortiti protiv kriminala? Sumnjam da su ovo radili aktivisti vladajuće stranke, a usmereno je da se uznemire moja supruga i ćerka. Ta vrsta brutalnog obračuna je ispod dsvakog nivoa, a karakteristična je za ovu vlast“, rekao je predsednik Narodne.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare