Vuk Jeremić Foto:Ivan Dinić/Nova S

Na zgradi preko puta stana u kojem živii predsednik Narodne stranke osvanuli su uvredljivi plakati na kojima je on prikazan zajedno s predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom i Andrejem Bajecom, šefom Narodne stranke na Vračaru.

Tuđih para nikad dosta“, glasi poruka uvredljiva poruka na plakatima koji su jutros osvanuli oblepljeni na zgradi jedne ambasade koja se, prema tvrdnjama Jeremića, nalazi tačno prekoputa ulaza zgrade u kojoj živi.

Pročitajte još...

„Sinoć su meni i mojoj porodici poslali poruku – ‘Znamo gde živite’. Oblepili su pogrdnim plakatima zgradu tačno prekoputa mog ulaza. Zalepili su ih, sticajem okolnosti, na ambasadu jedne afričke zemlje. Evo prilike da policija pokaže svoju profesionalnost“, poručio je Jeremić na društvenoj mreži Tviter.

Podsetimo, ranije su plakati iste sadržine zalepljeni u blizini škole na Vračaru u koju deca opozicionih lidera, ali su ih ubrzo uklonili stanari okolnih zgrada. Policija još uvek, navode opozicionari, nisu utvrdili ko stoji iza pomenutih plakata.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare