Dragan Đilas Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

U Srbiji se danas glasa, od ranog jutra gledamo slike političara i običnog sveta sa birališta. A kako provode ovaj kišni nedeljni dan, pitali smo bojkotaše, ali i karikaturistu Dušana Petričića, reditelja Gorana Markovića i glumca Tihomira Stanića.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Ja sam otputovao iz Beograda. Otišao sam kolima, malo da prošetam okolo, i vratiću se predveče“, rekao nam je karikaturista Dušan Petričić kada smo ga pozvali.

Reditelj Goran Marković ima, kako kaže, pakleni plan za ovu nedelju.

„Evo sedim sa prijateljima, ćaskamo. Uveče idemo u kafanu, kao što smo dogovorili još ranije. To je moj plan za danas, pakleni. Pre toga sigurno neću izaći iz kuće“, kaže Marković.

Tihomir Stanić, Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumac Tihomir Stanić ovu nedelju koristi za odmor.

„Danas imam slobodan dan od snimanja serije ‘Kamiondžije’ tako da ću ga provesti odmarajući se i posetiću mamu“, rekao nam je Stanić.

„Mi se okupljamo negde posle 14h u štabu Inicijative Ne davimo Beograd, gde smo pozvali članove i simpatizere da od 18h zvanično, a pre toga nezvanično pratimo izbore, da zajedno gledamo šta se dešava i da provedemo ovaj dan zajedno“, kaže Radomir Lazović za Nova.rs.

„Ostatak dana je miran, u onoj meri u kojoj možete biti mirni. Pratimo vesti, gledamo šta se dešava i to je to“, zaključuje Lazović.

Dobrica Veselinović i Radomir Lazović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Ekipa našeg sajta srela je u gradu i predstavnike bojkotaša Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koji su delovali kao da im je ovo dan kao i svaki drugi. Nisu želeli da komentarišu čime će se baviti dok Srbija glasa.

Dragan Đilas; Foto: Dragan Mujan/Nova.rs
Vuk Jeremić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare