Foto:Promo

Savezu 90/Zelenih Srbije pridružila se danas i Grupa građana "Opstanak - Dimitrije Paunović" iz Nove Varoš sa svojim odborima u Prijepolju, Priboju, Sjenici, Bajnoj Bašti, Užicu, Požegi, Arilju, Kosjeriću i Čajetini, a koji su doneli odluku da na predstojećim aprilskim izborima podrže ovu stranku.

„Zelena politika nije samo zaštita prirodnih lepota, zelena politika je i borba za one koji svoja prava ne mogu sama da zaštite! Saborce u ovoj borbi smo videli upravo u Savezu 90/Zelenih Srbije. Pred nama je ogroman posao, ali verujem da ćemo zajedničkim snagama uspeti“, navodi se u pisanoj izjavi Grupe građana „Opstanak – Dimitrije Paunović“.  

Dodaju da je rad na osnaživanju stranke Savez 90/Zelenih Srbije, ali i celokupne opozicije i građana za njih prioritetan posao i sigurni su da će zajedničkim snagama „smeniti ovu bahatu vlast i vratiti Srbiju među ekonomski stabilne, slobodne, pravno uređene evropske države“, 

„Samo udruženi zeleni su jaki zeleni i stoga pozivamo sve iskreno zelene opcije u Srbiji da uđu u stranku Savez 90/Zelenih Srbije“, navodi Grupa građana „Opstanak – Dimitrije Paunović“.  

BONUS VIDEO:  Demostat istraživanje javnog mnjenja – oktobar 2021.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare