Pavle Grbovic Pokret slobodnih gradjana
Pavle Grbović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović rekao je za Nova.rs da ga ne iznenađuje sastav delegacije SNS u razgovaraju između vlasti i opozicije i ističe da ni ne vidi kako bi on i mogao da bude reprezentativniji.

Grbović je u izjavi za Nova.rs da istakao da ga ne iznenađuje sastav ljudi koje je vlast izabrala za dijalog sa opozicijom.

„Da su na vodećim mestima te stranke neki pristojniji i demokratičniji ljudi, mi ne bismo ni došli do toga da u 21. veku pregovaramo o tome da građani dobiju pravo da slobodno biraju na izborima. Dakle, da imaju Baraka Obamu, možda bi njega poslali, ovako imaju Rističevića i Orlića i oni jesu njihovi autentični predstavnici“, rekao je u izjavi za Nova.rs Grbović.

Podsetimo, u 10.30 je počeo međustranački dijalog vlasti i opozicije o izbornim uslovima na kojima Srpsku naprednu stranku predstavljaju Sandra Božić, Marijan Rističević i Vladimir Orlić.

Predstavnici opozicije koji su se oglasili za vreme trajanja međustranačkog dijaloga, saglasni su da sastav delegacije SNS, koja učestvuje u razgovorima, ukazuje da režim ne želi dogovor o održavanju fer i poštenih izbora. Napominju da je važno da predstavnici Evropske unije realno sagledaju u kakvom je stanju demokratija u Srbiji.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar