Goran Vesić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Biografija Gorana Vesića večitog zamenika gradonačelnika Beograda, osim statusa preletača, sada se svodi na njegove brojne lažne ideje koje plasira na društvenim mrežama. Facebook je jedno vreme imao primat a sad su tu i Instagram i Tik tok.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poznatiji na Tik toku kao sićve011 zadao je sebi novi zadatak – da pronađe novu namenu tašmajdanskim pećinama.

Javnost strepi u iščekivanju novog beogradskog čuda u Vesićevoj režiji.

“Ovo je najmisterioznije mesto u Beogradu – tašmajdanske pećine. Služile su kao sklonište Beograđanima za vreme Prvog svetskog rata, kao nemačko vojno sklonište za vreme Drugog svetskog rata, a danas pokušavamo za njih da nađemo jednu pravu namenu i nadam se da će to biti uskoro”, poručio je Vesić sa svog Tik Tok profila.

@sicve011

#beograd #gradbeograd #tasmajdan #srbija #serbia #srbijatiktok #cave #mystery #adventure #history #mysterious #balkantiktok

♬ original sound – Goran Vesić

I tako nastavio sa vrlo čudnom samoreklamom.

“Maštovitih” ideja večitog broja dva beogradske vlasti nikako ne manjka.

Uglavnom ih plasira na društvenim mrežama, gde prednjači Facebook. I na njima neizmerno zabavlja javnost.

Nedavno nas je počastio govorom na kineskom, pokazao je da voli da pije vodu iz šake što sa česme, što iz bazena. Posebno voli da se fotografiše sa lemurom na glavi.

Facebook Gorana Vesića godinama unazad zameniku gradonačelnika služi kao platforma na kojoj prizemnim uvredama omalovažava svoje političke protivnike, ljude iz sveta umetnosti i druge kritičare vlasti.

Tako je biografija Vesića uptpunjena je tim uvredama. Ali i pohvalama Aleksandra Vučića.

Vesić ga neretko brani od kritika neistomišljenika i najavljuje njegova gostovanja na televizijama.

Goran Vesić – Facebook arije

Upravo na ovoj društvenoj mreži neretko nas počasti i snimcima i fotografijama koje danima kasnije budu dobra zabava Beograđanima.

Obavestio nas je upravo na Facebook-u Goran Vesić i da je počeo da priča kineski, pa i da je uspeo da napiše svoje ime.

Tu nas redovno informiše i o čuvenom grašku svoje majke Ljiljane. Videli smo i kako u Stublinama kraj Obrenovca pije vodu iz šake dok domaćica iza njega drži poslužavnik sa čašama.

Iz šake je pio vodu i iz bazena na Banjici.

Јутрос сам тестирао квалитет воде на базенима на Бањици. Погледајте како је прошао тест.

Posted by Горан Весић on Thursday, July 22, 2021

Celu priču zaokružuje fotografija Vesića iz Zoološkog vrta, sve sa lemurom na glavi.

Goran Vesić Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC

Slike koje danas gledamo nespojive su sa onim što piše u zvaničnoj biografiji Gorana Vesića. Ona je sve samo ne siromašna funkcijama. I to ozbiljnim.

Biografija Gorana Vesića

U njegovoj zvaničnoj biografiji na sajtu Skupštine grada piše da je bio stažista Evropske fondacije “Robert Šuman” u Evropskoj komisiji i Evropskom parlamentu 1999. Godine.

Od 1990. do 1994. Bio je novinar stranačkog lista “Demokratija”, a zamenik glavnog i odgovornog urednika “Studenta” od 1992. do 1993.

Od naredne do 1997. godine bio je šef kabineta predsednika DS Zorana Đinđića. Bio je i član Izvršnog odbora Skupštine grada Beograda i njen odbornik.

Bio je Vesić i poslanik u Skupštini Srbije, savetnik tada saveznog ministra odbrane Borisa Tadića. Na mestu savetnika u svim izbornim kampanjama predsednika Crne Gore Mila Đukanovića bio je od 1997. do 2000,. Isti posao radio je i za bivšu predsednicu Republike Srpske Biljanu Plavšić.

Iako je svojevremeno kao član Demokratske stranke blisko sarađivao sa Draganom Đilasom. Biografija Gorana Vesića pokazuje da je nakon izlaska iz DS prešao je na drugu stranu. Kada su odbornici SNS, DSS, SPS i PUPS izglasali nepoverenje Đilasu Vesić je izabran za sekretara Privremenog organa, a predsednik je postao Siniša Mali.

Kasnije je izabran za gradskog menadžera i zamenika gradonačelnika Siniše Malog. Na tom mestu je i danas.

“Za mene ovaj izbor nije samo čast i privilegija, već i obaveza i odgovornost”, napisao je tada na svom “Facebook” profilu, zahvalivši Aleksandru Vučiću na poverenju.

Vesić policajac…

Ono čega nema u njegovoj biografiji jeste informacija o tome da li je zaista Vesić bio i policajac. To je nedavno, naime, bila glavna tema na društvenim mrežama, nakon što se pojavila fotografija Gorana Vesića u policijskoj uniformi.

Ovaj slučaj nije dovoljno istražen, možda nam objašnjenje jednog dana da sam Vesić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare