Foto: Printscreen PINK

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, u prethodnih mesec dana daje sve od sebe da promeni imidž čoveka kojeg ne simpatišu čak ni ljudi iz sopstvene partije. Posle nedeljnog graška kod mame, vožnje bicikla, ljubljenja psa, zaprašivanja komaraca, otvaranja TikTok naloga i učenja kineskog jezika, Vesić je pokušao na sebi svojstven način da dokaže da je beogradska “česmovača” ispravna. Za to mu je bila potrebna kamera omiljene “ružičaste televizije” i jedan bazen.

Tokom uključenja na TV Pink, na bazenima na Banjici, Vesić je zahvatio malo vode iz bazena i popio, objašnjavajući da je gradska voda veoma dobrog kvaliteta.

Pročitajte još...

“Beogradska česmovača je voda najboljeg kvaliteta, pozivam građane da ne kupuju flaširanu vodu ako nemaju potrebe. Svaki bazen kontroliše Gradski zavod za javno zdravlje“, ispričao je zamenik gradonačelnika pre nego što je zahvatio rukama vodu iz bazena i popio.

Povod za Vesićevo gostovanje na televiziji Pink bio je obilazak renoviranih bazana SC “Voždovac” na Banjici. Beoinfo je preneo da je Vesić izjavio da su, zahvaljujući radovima u tri smene, uspeli da za dvadeset dana da srede bazene.

BONUS VIDEO Vučić: Odoh ja sam Viktorom na jedno lepo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare