Foto: Facebook/Narodna stranka - Zrenjanin

Funkcioner SNS Duško Radišić snimljen je danas kako pomaže u istovaru paketa iz kamiona, za koje Narodna stranka sumnje da su u pitanju "paketi solidarnosti", odnosno paketi za potkupljivanje glasača koji će sutra izaći na izbore za savet mesnih zajednica u Zrenjaninu.

Pročitajte još:

Kako je Nova.rs već objavila, u ovom gradu naprednjaci su već danima u ozbiljnoj kampanji kako im se ne bi ponovila sudbina Sečnja u kom je SNS nedavno izgubio od opozicije, čiji su članovi tako uspeli da uđu u MZ. Na snimku koji već kruži po mrežama, a postavljen je na stranici Narodne stranke Zrenjanin, vide se dvojica ljudi koji istovaraju neobeležene
kartonske kutije iz kamiona i unose ih u prostorije Mesene zajednice „Dositej Obradović“.

U jednom momentu iz prostorija izlazi i sam Radišić, inače predsednik ove mesne zajednice, te pomaže pri istovaru. Mada je u Zrenjaninu već poznato da je za sutrašnje izbore SNS obezbedio i prevoz glasača, kao i kol centar iz kojih će građani biti pozivani na glasanje, Radišić za Nova.rs ističe da današnje aktivnosti nemaju nikakve veze sa izborima, kao i da ne zna šta je u paketima koje je lično prenosio.

„To su dobili ovi starosni penzioneri neke pakete, pa su me zamolili, pošto nisu imali ko da im istovara”, rekao je Radišić za naš portal.

Na pitanje novinara od koga su penzionero dobili te pakete, pojasnio je kako „oni (penzioneri) imaju taj njihov sindikat“, ali da nije baš najsigurniji koi sindikat je u pitanju i „šta oni to imaju i kako nabavljaju“. Radišić je negirao da paketi imaju ikakve veze sa njegovom strankom.

„Ja sam predsednik mesne zajednice, pa sam naišao, pa reko aj da im pomognem“, pojasnio je političar, napominjući da nije zavirivao u kutije i „da nema pojma šta se u njima nalazi”.

**
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare