Stefan Jovanović, Đorđe Vukadinović, Djordje Vukadinović, Vladimir Bilčik, Aris Movsesijan, Tanja Fajon, Marijan Rističević, Vladimir Orlić, večera
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nakon prvog dana međustranačkog dijaloga vlasti i opozicije o izbornim uslovima, predstavnici obe strane, zajedno sa evroparlamentarcima sastali su se u restoranu "Novak" na Novom Beogradu. Radna večera trajala je nešto manje od tri sata, a naše kamere zabeležile su ko je sve bio među političarima koji su se večeras sastali.

Međustranački dijalog počeo je jutros u devet sati, susretom predstavnika EP, Tanje Fajon, Vladimira Bilčika i Knuta Flekenštajna sa predsednikom Skupštine Srbije, Ivicom Dačićem. Nakon što je završen sastanak, u 10.30 je otvorena druga faza razgovora, na kojoj, u ime SNS, učestvuju poslanici Vladimir Orlić, Sandra Božić i Marijan Rističević.

Sastankom je predsedavao predsednik Skupštine Srbije i lider SPS, Ivica Dačića, a dijalogu je prisustvovao i Veljko Odalović.

Nakon sadržajnog radnog dana, prema agendi koja je ranije usvojena, održana je i radna večera kojoj su prisustvovali predstavnici vlasti i opozicije, zajedno sa evroparlamentarcima, a naše kamere zabeležile su trenutak kada su iz restorana, negde pre 22 sata, političari izašli.

Neposredno pre početka večere zaležili smo situaciju gde su u bašti restorana sedeli evroparlamentarci Tanja Fajon, Vladimir Bilčik i Knut Flekenštajn. Oni nisu bili raspoloženi da daju izjave.

Vladimir Bilčik Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Među prisutnima u restoranu bio je predsednik Skupštine Ivica Dačić, koji je nakon večere, zbog kiše požurio da stigne do svog automobila.

Ivica Dačić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Naše kamere zaležile su i prisustvo opozicionih političara, poput Konstantina Samofalova iz Socijaldemokratske stranke i člana Narodne stranke Stefana Jovanovića.

Konstantin Samofalov Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Takođe, zabeležili smo da je bio prisutan i lider Nove stranke, Aris Movsesijan.

Aris Movsesijan Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Među onima koji su večerali u restoranu bili su i narodni poslanik i potpredsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić, kao i Muamer Zukorlić i Marjan Rističević.

Marijan Rističević i Vladimir Orlić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

*

Muamer Zukorlić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare