Dragana Rakić
Dragana Rakić Foto: FoNet/Demokratska stranka

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je u Lazarevcu održan protest zbog toga što građani u "vrelo leto 2021. godine nemaju vodu".

Navodi se da je to samo jedan od razloga zbog kog su građani nezadovoljni, „jer svima postaje jasno da režim koji je ogrezao u kriminalu čak ni nema nameru da se bavi rešavanjem problema građana“.

„Gospoda koja sede u opštinskim foteljama u Lazarevcu su puki eksponenti mafijaške organizacije koja je uzurpirala Srbiju, koje na te funkcije nisu postavili građani Srbije nego kao i sve naprednjačke kadrove njihov šef Aleksandar Vučić“, ističe se u saopštenju.

Dodaje se da se nijedan problem, pa ni najsitniji lokalni komunalni, neće rešiti „dok mafija koja je uzurpirala Srbiju ne bude procesuirana“.

„Zbog toga će protesta u Lazarevcu, ali i u Srbiji, biti sve više. DS, kao i sve druge opozicione stranke, dužna je da sve svoje kapacitete i resurse stavi na raspolaganje građanima u borbi protiv kriminala koji je uzurpirao državu. Zajedno ćemo pobediti“, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Protesti u 37. Bloku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar