Đuka sramotno uvredio žene koje trpe porodično nasilje VIDEO

Politika 07. jun. 202116:19 > 18:45
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Naprednjački vrhovnik Vladimir Đukanović u svom poslednjem javnom nastupu besramno je uvredio sve žrtve porodičnog nasilja, i to gle čuda - žene.

Gostujući na jednoj od televizija s nacionalnom frekvencijom, Đukanović je, ni manje, ni više izgovorio sledeće rečenice:

„Obično se četvrtkom prijavljuje porodično nasilje. On mora da bude pritvoren 48 sati, što znači da ne može da izađe do ponedeljka, a ona lepo izađe sa drugaricama i provodi se“, „objasnio“ je tzv. Đuka kako on smatra da žene manipulišu jer, po njemu, biraju kad će prijaviti obično supruga za nasilje u porodici.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo nije prvi put da ovaj funkcioner vladajuće SNS u javnosti iznosi skandalozne stavove. U svoje vreme, napadao je Krizni štab, ljude koji ne veruju boga nazivao je „ateističkim retardima„, palio je baklje po beogradskim potkrovljima usred vanredne situacije zbog pandemije koronavirusa, a Regulatnorno telo za elektronske medije podnosilo je TV Kopernikus prijavu zbog njegovih emisija koje se emituju na ovoj televiziji.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, nadležne institucije u nekoliko navrata podsećale su na porast nasilja u porodici tokom pandemije. Zaustavljanje koronavirusa s ograničenjima i zatvaranjima gradova, izložili su opasnosti žrtve porodičnog nasilja, posebno žene kao najranjiviju grupu koja je u karantinima suočena s dodatnim izazovima.

Od početka 2021. godine čak sedam žena je ubijeno od strane partnera ili člana porodice.

Nova.rs pokušala je da stupi u kontakt s Vladimirom Đukanovićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar