Saša Radulović Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC/

Iz pokreta Dosta je bilo ocenjeno je danas da je od sastanka sa rukovodstvom RS , a kojem je prisustvovao deo opozicije koji učestvuje u dijalogu oko izbornih uslova sa vlašću bez prisustva evroparlamentaraca, napravljen "svojevrstan spin".

Ta stranka tvrdi da je Saša Radulović tražio od predsednika Aleksandra Vučića da pozove sve relevantne stranke na sastanak o RS, te ponovio taj zahtev na sastanku o izbornim uslovima posle čega je on i zakazan.

Međutim, zbog fotografija i snimka, kako kažu, ispalo je da se DJB „prodao“, a sve to je plasirano tako što su opozicionari uslikani, postavljeni na mreže, a to je preuzeo N1 posle čega su krenuli napadi preko društvenih mreža koje su pokrenulu „Ðilasovi i Jeremićevi sipmatizeri i članovi sablažnjavajući se nad time da se iko sastaje sa Vučićem zaboravljajući sopstvene susrete“.

„Umesto da sastanak bude o ozbiljnoj situaciji u Republici Srpskoj, da bude prilika da predsednik SNS-a okupi sve relevantne političke opcije u Srbiji u odbrani državnog i nacionalnog interesa, Vučić je zajedno s N1 uz svesrdnu pomoć Đilasa i Jeremića, od sastanka napravio igranku za opozicione glasače preko leđa Republike Srpske“, smatraju u DJB.

Ta stranka poručuje da se neće baviti politikanstvom i spinovima, posebno po pitanjima od državnog i nacionalnog interesa.

U saopštenju se kao detalj navodi da je Radulović odbio da uzme vino, jer nije došao da pije vino već da govori o RS.

BONUS VIDEO: Vučić o Belivuku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare