Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Rukovodstvo Republike Srpske, na čelu sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i predsednicom RS Željkom Cvijanović, posetilo je danas Beograd, a tu posetu iskoristio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić da na sastanak i koktel s njima pozove i deo opozicije iz Srbije.

Poziv su, između ostalih, prihvatili lider Dveri Boško Obradović,  zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj, predsednica Zavetnika Milica Ðurđević, kao i predsednik Dosta je bilo Saša Radulović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bora Konj (@borakonj)

Prisustvo Milice Zavetnice, kao i Šešelja juniora verovatno i ne čudi mnogo, ali je svakako iznenađenje to što su u Vučićevom društvu osvanuli i ljuti opozicionari Boško Obradović i Saša Radulović.

Iako je ranije danas Obradović izjavio da neće prisustvovati sastanku Vučića i Dodika, jer, kako kaže, nisu dobli zvanični poziv, kao ni format i temu sastanka, to ga nije sprečilo da dođe na koktel organizovan nakon njihovog zvaničnog susreta.

Na fotografiji objavljenoj na Instagramu može se videti kako članovi rukovodstva RS, zajedno s liderima parlamentarnih stranaka sa sedištem u Srpskoj, ali i premijerka Ana Brnabić i članovi srpske vlade zajedno s Vučićem i predstavnicima tzv. konstruktivne opozicij, ćaskaju u prijatnom razgovoru i piju vino.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Ova objava na Instagramu izazvala je kritičke komentare upućene prvenstveno Bošku Obradoviću.

„Zavetnica, Radule, Boško…Privatna opozicija Žvalavog na okupu“, “  Boško…. Boškoooo…. Obraz NEMA cenu…..“, „Au Boško, da li je moguće“, „Vidi Boška Obradovića pa on je u opoziciji hahahahaha“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Dragan Đilas o izborima

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare