Dragan Đilas Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs
Dragan Đilas Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Samo u toku jedne godine, Vučić je samo na RTS-u 49 puta pomenuo moje ime i slagao. Tužio sam ga za tvrdnje da sam ukrao 619 miliona evra. Pet puta se nije pojavio na sudu, jer zna da laže i da će sud svojom presudom to potvrditi", rekao je za Nova.rs predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Dragan Đilas je ranije danas objavio da se predsednik Srbije nije pojavio na suđenju, povodom tužbe koju je upravo Đilas podneo protiv njega, objašnjavajući da je  „Aleksandar Vučić dokazana kukavica, jer je peti put izbegao suđenje sa njim“.

Pročitajte još...

„Čovek svaki dan kaže bar nekoliko neistina. Svaki dan vređa ljude, svaki dan širi mržnju i deli narod.
Što se mene tiče, samo u toku jedne godine je samo na RTS- u 49 puta pomenuo moje ime i slagao. Tužio sam ga za tvrdnje da sam ukrao 619 miliona evra, a on se pet puta nije pojavio na sudu, jer zna da laže i da će sud svojom presudom to potvrditi“, kaže Đilas, dodajući da je Vučić uvek bio kukavica.

„Spreman da vređa i preti kad onaj kome je to sve upućeno nije prisutan i ne može da odgovori. Ali njegovoj vladavini se približio kraj, a nama je da napravimo takav sistem u kome više niko nikada na ovakav način neće moći da se ponaša“, poručio je lider SSP.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare