Vučić Dačić

Predsednik Socijlističke partije Srbije ivica Dačić rekao je da je danas razgovarao sa predsednikom Srbije i liderom SNS Aleksandrom Vučićem i da je dogovoren nastavak saradnje dve stranke.

Dačić je za Tanjug naveo da su razovori trajali sat i po i da je dogovoren nastavak saradnje i jačanje koalicije SNS i SPS.

Dačić i Vučić su i juče imali sastanak, nakon burnog dana u Skupštini Srbije i krize koja je nastala nakon poslednje sednice o Kosovu.

„Kao što sam i ranije rekao, Socijalistička partija Srbije i ja lično apsolutno podržavamo Aleksandra Vučića, jer vodi politiku od vitalnog značaja za nacionalne i državne interese i budućnost Srbije”, rekao je Dačić.

I predsednik Srbije rekao je gostujući na Pinku da su narušeni odnosi socijalista i naprednjaka.

„Ne mislim da su izbori dobro rešenje u ovom trenutku u našoj zemlji. A da li imam puno poverenje? Lično ga nemam, oni ga u nas nisu imali. Mi poštujemo tu političku partiju, ali sada znamo da u teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe“, rekao je on.

Naveo je da je ono što se dogodilo u parlamentu značajno narušilo odnose dve stranke.

„Ništa se neće dogoditi preko noći, ali ono što se dogodilo je značajno narušilo naše odnose, a tu ima stvari o kojima neću da govorim“, rekao je Vučić.

Bonus video: Bojan Pajtić o Vučićevom udaru na SPS i novim izborima 

Komentari

Svi komentari (3)