Danilo Ikodinović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović osvrnuo se na napad ministarke Darije Kisić na reditelja Gorana Markovića i nazvao je zgubidankom i ološem.

„Darija Kisić-Tepavčević blati Gorana Markovića. Zgubidanka i ološ blati jednog od naših najvećih živih umetnika. Ne mogu da napišem kraj vica, jer je ovo tragedija. I nažalost nije kraj tragedije. Naša tragedija dokle smo došli sa ološima radikalskim na vlasti“, napisao je Ikodinović na Tviteru.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

„Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, napisala je Kisić Tepavčević.

Bonus video: Goran Marković na protestu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare