Nebojša Bakarec Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Nekadašnji član Demokratske stranke Srbije i veliki kritičar Aleksandra Vučića, Nebojša Bakarec, preko noći je postao najveći branilac lika i dela predsednika Srbije, a svakim novim javnim istupom ili objavom na nekoj društvenoj mreži, stepen njegovog poltronstva prema lideru naprednjaka biva sve veći.

U pauzi između vređanja i optuživanja Dragana Đilasa da je, na primer, zapalio deponiju u Vinči ili poziva na Đilasovu likvidaciju, poslanik SNS Nebojša Bakarec obično je raspoložen za dodvoravanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Ovog puta Bakarec je na Instagramu, ničim izazvan, objavio fotografiju predsednika Vučića iz mlađih dana i napisao:

„Puna podrška predsedniku Vučiću. Vučić štiti Srbiju, uzdiže Srbiju, gradi Srbiju, vakciniše Srbiju, leči Srbiju. Leči prošlost u sadašnjosti, radi budućnosti. Vučić trpi najbestijalnije napade na svoju porodicu, pre svega na brata i starijeg sina. Vređaju mu majku na televiziji. Dehumanizuju ga, i celu njegovu porodicu sa ciljem da im neki ludak naudi. Neće proći. Tu smo svi mi, tu je cela Srbija!“, napisao je Bakarec na Tviteru.

Prethodno, znao je Nebojša i da se ponosno pohvali kako nije izlazio iz sale dok je predsednik Srbije držao govor.

„Predsednik sve vidi. Što bi reko Balašević „neko to od gore vidi sve“. Ponosno kažem da od početka mandata radim u sali, pišem svoje govore i tekstove za „Informer“ i „Politiku“, javljam se za reč, učestvujem u radu odbora. Volim da pišem i volim da govorim, Nema veće časti za mene, nego biti poslanik. Ja sam profesionalni političar. Čude me oni koji položaj poslanika doživljavaju kao nešto drugorazredno. Juče nisam uopšte izlazio iz sale, slušao sam predsednika, i pisao dva teksta. Biti poslanik to je prvorazredna čast“, napisao je Bakarec svojevremeno na Tviteru dan nakon obraćanja Vučića u Skupštini Srbije kada je zamerio svojim poslanicima što nisu došli na njegovo izlaganje, ali i zbog izlazaka onih koji jesu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare