Čuvena glumica Svetlana Bojković osvrnula se na sramno saopštenje ministarke Darije Kisić Tepavčević, u kom je na najprizemniji način izvređala legendarnog reditelja Gorana Markovića. Ona je istakla da nikad niko neće pamtiti novopečenu članicu SNS, ali da će svi pamtiti Markovića.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

Pročitajte još...

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

„Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, napisala je Kisić Tepavčević.

Svetlana Ceca Bojković, opisala je izjavu ministarke Kisić kao ružnu i bednu.

“Muka mi je da o tome govorim. To je ružno, ali pre svega bedno. Na kraju krajeva, kad prođe određeni broj godina, i dalje će svi znati ko je Goran Marković, a šta će znati o toj osobi – ko je ona uopšte”, rekla je Ceca Bojković.

BONUS VIDEO: Poslušajte poruke govornika na ekološkom protestu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare