Marinika Tepić i Ana Brnabić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Vlada republike Srbije

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla je za Nova.rs da je spot koji je plasirala premijerka Srbije direktan poziv na likvidaciju predsednika Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa.

Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je na svom tviter profilu spot o predsedniku SSP u kom se navodi da je državnu funkciju koristio kako bi stekao protivpravnu imovinsku korist, sugerišući da je državni novac uzimao za sebe. Nakon gostovanja Brnabić u emisiji “Hit tvit”, pomenuti video se svakodnevno emituje na televiziji Pink.

Foto: Printscreen TW

Tepić za Nova.rs kaže da prepoznaje isti rukopis kao i u slučaju kad je emitovan spot o Oliveru Ivanoviću.

“Mi od 2018. godine postavljamo pitanje ko stoji iza spota o Oliveru Ivanoviću na istoj toj televiziji, nakon čega je on dobio sa šest metaka u leđa. Mi prepoznajemo isti rukopis i ovo nije prvi put da se prave ovakvi spotovi protiv nas”, navela je Tepić.

Međutim, kako dodaje ona, ovo je prvi put da zvanično premijerka države plasira i promoviše spot uperen protiv opozicije.

“Ona nije samo predsednica vlade, već je i visoka funkcionerka SNS. Ona je do te mere identifikovana sa svom tom mržnjom i agresijom, da je jedna od predvodnika progona protiv ljudi iz opozicije”, rekla je Tepić, dodajući da posledice mogu biti fatalne.

Pročitajte još...

“Po mom dubokom uverenju, ovo je urađeno s namerom da Dragan Đilas bude likvidiran i da pola Srbije kaže: ‘Neka, to i treba da se desi’. Ako vi kontaminitarte javni prostor i toliki broj gledalaca, onda šta može da bude ishod”, upitala je Tepić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar