Bosko Obradovic
Boško Obradović Foto:FoNet/Milica Vučković

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je večeras, iako još nisu objavljeni rezultati referenduma o promeni Ustava Srbije u delu o pravosuđu, da je Ustav "odbranjen" i da promene "pod pritiscima iz Brisela" nisu prošle.

„Čestitam svim gradjanima Srbije na ovoj veličanstvenoj pobedi nad kompletnom mašinerijom vlasti i stranaca koji stoje iza nje“, naveo je Obradović u pisanoj izjavi.

Obradović je ocenio da je reč o „prvom velikom porazu“ vlasti Srpske napredne stranke od dolaska na vlast 2012. godine i da je dobijena velika bitka „u krajnje neravnopravnim uslovima“.

Pročitajte još:

„A 3. aprila sledi konačna pobeda i pad Vučićevog režima. Vredelo je boriti se i tek vredi u narednim mesecima do izbora na svim nivoima i smene ove nedemokratske i kriminalizovane vlasti. A onda tek sledi prava stvar – promena kompletnog korumpiranog političkog i pravosudnog sistema u Srbiji. Danas smo počeli sa tim poslom, a već od sutra nastavljamo dok ga ne završimo“, dodao je on.

On je naglasio da je tu „ogromnu pobedu“ moguće „oteti samo izbornom krađom“ tokom noći.

„Budimo spremni na sve, pa i da na ulici branimo izbornu volju građana! Pobedili smo u svim velikim gradovima: Beograd, Novi Sad, Pančevo, Kraljevo. Čačak… Nemoguće je da nismo pobedili u čitavoj Srbiji! Zato je sada najvažnije da svi naši čuvari kutija slikaju zapisnike sa izbornim rezultatima da imamo dokaz naše pobede“, istakao je on.

****

BONUS VIDEO: Jedno od biračkih mesta na današnjem referendumu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare